nuffang

Wednesday, April 20, 2016

CARA BUAT PENGESAHAN ONLINE KEMASUKAN KE KPTM





Gambar di atas menunjukkan nombor rujukan (dalam bulatan) yang perlu di isi untuk membuat pengesahan secara online.

10 comments:

Sheera Nemo said...

Salam, nak tanya kalau dah mohon pastu tak print borang permohonan boleh ke sbb masa first mohon tak print sbb takda printer, bila nak cari balik dah tak boleh. Macam mana ye, tolong reply :(

Sheera Nemo said...

Salam, nak tanya kalau tak print borang permohonan boleh ke sbb masa first time mohon tak print sbb takda printer bila nak cari balik takda dah keluar macam yang masa first mohon tu. Macam mana ye, tolong reply :(

misz sensei said...

wsalam cik sheera, surat tawaran boleh di print dengan melayari website ini http://online.kptm.edu.my:8001/v2/ utk pertanyaan lanjut cik boleh whatsapp atau call 0139329030.

yana yana said...

Nak tanya,klu dekat resit tu tiada no rujukan sperti contoh yg ditunjukkan tapi saya masuk no yg ada di resit permohonan saya ditolak ke?

misz sensei said...

Cik yana, sepatutnya di setiap resit pembayaran ada tertera no resit, sila semak status permohonan anda atau hubungi kami di talian 0139329030 (whatsapp pun boleh)

misz sensei said...

Cik yana, sepatutnya di setiap resit pembayaran ada tertera no resit, sila semak status permohonan anda atau hubungi kami di talian 0139329030 (whatsapp pun boleh)

Thia Shahjehan said...

Saya letak no 4 digits di bwh instead of 7 tp keluar notis anda telah mengisi pengesahan tawaran,is this considered sah?

Thia Shahjehan said...

Saya letak no 4 digits di bwh instead of 7 tp keluar notis anda telah mengisi pengesahan tawaran,is this considered sah?

Thia Shahjehan said...

Saya letak no 4 digits di bwh instead of 7 tp keluar notis anda telah mengisi pengesahan tawaran,is this considered sah?

misz sensei said...

@thia shahjehan, boleh bg no ic anda utk pihak kami semak atau boleh hubungi / whatsapp 0139329030

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin